FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at overnatte på Christiansø Teltplads?

SVAR: Det afhænger af årstid og antal personer. For 1 person i eget telt i lavsæsonen koster det 140 kr. pr. nat. Se priser og flere eksempler under menupunktet “Priser“.

Hvordan reserverer jeg en plads?

Skriv en mail til teltplads@christiansoe.dk med information om dato for ankomst og afrejse, samt antal voksne og børn. Så vender vi tilbage. 

Hvordan får jeg mad?

Du kan købe madvarer hos købmanden på Christiansø og tilberede dem i køkkenet på teltpladsen, på grill eller på bålet i Kongens Have. I sommersæsonen kan du købe grillmad i kiosken eller nyde et måltid hos Christiansø Gæstgiveri (restaurant). Læs mere om kro og købemand her

Er der indlagt vand på teltpladsen?

Ja, der er en vandhane med koldt vand, som du eventuelt kan varme i en gryde på komfuret eller ved at benytte kogekedlen i køkkenet. Der er også en lille håndvask med vandhane ved toiletterne ved indgangen til teltpladsen. På skraldepladsen ved siden af toiletterne er der en vandhane, som er velegnet til at fylde en dunk. 

Er der toiletter på teltpladsen?

Ja, der er to “almindelige” vandskyllende toiletter i en separat bygning ved indgangen til teltpladsen.
Der er supplerende toiletter i den store gule bygning “Vagten”, som ligger ved kirken overfor Store Tårn. 

Kan man komme i brusebad?

Ja, der er brusebade i den store gule bygning “Vagten”; som ligger ved kirken overfor Store Tårn. Man betaler via Tallywebs hjemmeside.

Hvornår er det bedst at besøge Christiansø Teltplads?

Det afhænger helt af, hvilken type ferie du har lyst til at holde. Hvis du søger fred og ro, så anbefaler jeg, at du kommer i for- eller eftersæsonen. Hvis du trives med liv og glade dage, så vælg ugerne 28-30. Læs mere i afsnittet om årets gang på teltpladsen.

Er pladsen åben hele året?
Er der internetadgang på teltpladsen?

Nej, der er ikke internet på teltpladsen. 
Du er på naturcamping. Nyd ferien og slap af! Hvis du har brug for internetadgang, så brug dataforbindelsen på din mobiltelefon, eller de hotspots som findes ved indgangen til brusebadene, ved havnekontoret og ved biblioteket. 

Hvornår åbner teltpladsens afdeling i Kongens Have?

I 2024 er Kongens Have åben i ugerne 27-32. De eksakte datoer vil afhænge af, hvornår der er efterspørgsel på pladserne.

Kan man leje et opslået telt?

Nej, det er desværre ikke en mulighed. 

Kræver det campingpas at overnatte på teltpladsen?

Nej, campingpas har ingen funktion hos os. Alle er velkomne!