Booking, betaling og vilkår

Booking

Booking foregår via mail og først fra 1. marts 2024 kl. 11:00.

Vi har brug for at brug for følgende info: navn, adresse, telefonnummer, mailadresse, dato for ankomst og afrejse samt antal voksne og antal børn (angiv børnenes alder).

Hvis der er specielle ønsker til placering på pladsen, må det meget gerne noteres i mailen også. Vi vil så vidt muligt tage højde for ønskerne. For at være mere præcis i beskrivelsen af placeringsønsket, kan teltpladsnumrene findes på pladsoversigten, som du finder under menupunktet Om teltpladsen

 

Hvorfor booke?

Ved at booke plads på forhånd, kan du sikre dig, at der er plads til dig og dit telt i højsæsonen.
Hvis dit besøg ligger i en periode med lav belægning på teltpladsen, så vil vi bestræbe os på at give faciliteterne en ekstra rengøring, hvis vi på forhånd ved, at du kommer.

Muligheden for at booke plads skal ikke afholde nogen fra at tage en hurtig beslutning. Uden for højsæsonen vil der som hovedregel være ledige pladser, og du er velkommen.

Hvornår booke?

Christiansø Teltplads åbner i år for booking den 1. marts. Bookinger kan ikke foretages før denne dato.

På datoen den 1. marts er teltpladsens telefon lukket.

Hvis du er i tvivl om, hvornår det er bedst for dig at besøge Christiansø, så læs afsnittet om årets gang på teltpladsen. Det meste af året er der stille og roligt på Christiansø, men i sommerferien er her stor aktivitet. 

Hvordan booker jeg?

Al booking foregår via e-mail: teltplads@christiansoe.dk.

Oplys navn, adresse, telefonnummer, mailadresse, dato for ankomst og afrejse, antal voksne og antal børn (angiv børnenes alder).

Bekræftelse

Når du har sendt os en anmodning om booking, vil du modtage en bekræftende mail med oplysninger om din booking samt pris og betalingsmetode. 

Når vi har modtaget din indbetaling, vil du modtage en endelig bekræftelse på din booking. Det er først når vi har modtaget din betaling rettidigt og du modtager den endelige bekræftelse pr. mail, at din booking er endeligt gyldig.

Betaling

Al betaling sker via bankoverførsel (på sigt bliver Mobilepay også en mulighed).

Afbestilling og refusion

Hvis du har behov for at afbestille din plads, så kontakt os så hurtigt som muligt. Du kan sende en mail eller indtale en besked på vores telefonsvarer.
Vilkår for afbestilling af teltpladser er:

  • Ved afbestilling senest 28 dage før ankomst refunderes 100 % med fradrag for 300 kr. i ekspeditionsgebyr.
  • Ved afbestilling 14-27 dage før ankomst refunderes 50 %.
  • Ved afbestilling 0-13 dage før ankomst refunderes 0 %.

Forhindret fremmøde

Du er selv ansvarlig for din transport til Christiansø. Hvis du har behov for information om, hvordan du kommer til Christiansø, så læs under ”Praktiske forhold – Transport til øen”.
I tilfælde af aflyst sejlads mellem Bornholm og Christiansø, refunderes det fulde beløb for de dage aflysningen gælder.
Vi tilråder, at du sikrer dig, at du har passende forsikringsdækning, hvis du bliver forhindret i at udnytte din reservation som følge af f.eks. sygdom.

Ankomst- og afrejsetidspunkt

En lejet (tom) teltplads er normalt til rådighed fra kl. 11:00 på ankomstdagen. Teltpladsen skal forlades inden kl. 11:00 på afrejsedagen. Vi har valgt at sætte tidsfristerne for ankomst og afrejse meget tæt for at give jer, vores gæster, så meget tid som muligt. Dette setup kan kun fungere, hvis alle medvirker til at tidspunkterne overholdes. Du medvirker ved at sørge for at din teltplads er ryddet kl. 11. 

Hvis dit besøg ligger i en periode med lav belægning, og din plads ikke er udlejet dagen efter, så kan du efter aftale med os disponere over pladsen et par timer yderligere.

Hvis du har brug for information om de praktiske forhold ved ankomsten, så læs under “Praktiske forhold – Ankomst og afrejse“.

Store telte

En teltplads på Christiansø har som udgangspunkt plads til telte med bredde op til 3 meter og længde op til 3,5 meter. Teltpladsens begrænsede størrelse betyder, at teltene skal overholde grænserne for maksimum bredde og længde. Dette gælder særligt i de meget efterspurgte uger i højsæsonen.

Det er dit ansvar, at dit telt overholder dette krav. 

Hvis dit telt er 4,5 meter langt, eller du har en tipi med en diameter på 4,2 meter, så skal du leje to pladser, som ligger i sammenhæng. Et telt af den størrelse, kan ikke være en på 1 teltplads.
Vi forbeholder os retten til at afvise telte, som er større end det maksimalt tilladte. 

Vi henstiller til, at du lader de helt store telte blive hjemme i sommerferien, således at så mange som muligt, får mulighed for at besøge Christiansø. Hvis du lejer 2 pladser, så er der en anden familie, som tvinges til at se sig om efter et andet sted at holde ferie. 

Personlige oplysninger

Vi gemmer dine mail i op til 2 år. Vi gemmer kun de mail og personoplysninger, som er relevante for vores arbejde med teltpladsen. Ønsker du dine mails slettet tidligere, kan du til enhver tid bede om dette.
Ved reservationer/bookinger gemmer vi personoplysninger i op til 6 år, hvilket er nødvendigt i henhold til regnskabsloven. Det er kun teltpladsens forpagter, revisor og ansatte, der har adgang til personoplysningerne.

Af praktiske årsager skriver vi fornavnene på den/dem, som har booket teltplads på oversigten over pladsfordelingen. Hvis du ikke ønsker, at dit navn, skal fremgå af oversigten, som bliver hængt op på teltpladsen, så giv os besked.
Vi videregiver ikke jeres personlige oplysninger til andre virksomheder eller personer.